RİZE / GÜNEYSU - Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Okulumuz 10. sınıf öğrencisi Sudenaz ERKAN, Gümüşhane'de düzenlenen Karadeniz Bölgesi Karate Turnuvasında birinci olarak Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Karadeniz Bölgesi'ni temsil edeceği Türkiye Finallerinde öğrencimize başarılar diliyoruz.

Şbt

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında, okulumuz 8. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi okulumuz konferans salonunda sergilendi. Yardımseverliğin öneminin anlatıldığı gösteri beğeniyle izlendi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kültürel gezi faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz "II. Abdülhamid Han 'Usta' " isimli tiyatro oyununa gittiler. Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen oyuna 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Sultan II. Abdülhamid Han'ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemi anlatan oyun öğrencilerimiz tarafından beğeniyle izlendi.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ve “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde vefat eden vatandaşlarımızın anısına, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Ülkemizdeki 11 ilde gerçekleşen ve büyük acıların yaşanmasına neden olan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, milletimize sabır ve metanet diliyoruz.